Despre Sonia Trifan

Firma noastră

Sonia Trifan,  a trecut de la muzica si modelling,la moda,cu pasi repezi si siguri.Anul acesta implineste 13 ani de când a deschis atelierul ei din Bucuresti

A îmbrăcat aproape toate vedetele noastre, persoane publice și câteva zeci mii de cliente în decursul celor 13 ani de activitate.S-a bucurat de succes,pe toate podiumurile de modă,unde a prezentat cele mai frumoase rochii de seara.Creativitatea si pasiunea se împletesc mână în mână cu brand-ul de succes pe care l conduce pas cu pas către cele mai înalte culmi.Evenimente de renume,festivaluri de modă, emisiuni tv,toate,sunt împletite cu reușită  si bucurie de vivacitatea si prezenta atât de determinată a Soniei.

Sonia Trifan ne a pregătit ca element - surpriză, o colecție completa îmbinând elementele de îmbrăcăminte cu cele de încălțăminte și accesorii. Împreună cu brandul de  încălțăminte românesc,  Guell shoes,  Sonia a creat și elaborat o colecție extraordinară dedicată frumusetii absolute a sexului frumos.

Sonia Trifan

cms-img
De anul trecut,atelier Sonia Trifan,realizeaza ținute pt întreaga familie,si in special,ținute create si îmbinate prin elemente de legătură,pentru El și Ea.
Ne am dorit ca in acest site sa puteti găsi tot ce este necesar pt strălucirea și eleganța cuplului si a familiei.
De la bebeluși fashion,la doamne si domnișoare senzuale,superb îmbrăcate,incaltate si accesorizate, la prezența  eleganță a domnilor de alta dată.
Va asteptam cu mare drag sa îmbrăcați macar o data, o ținută  semnata Sonia Trifan.